Lindi më 1899, në Poroçan, Gramsh. Më 30 tetor 1945, Gjykata Ushtarake e Beratit e dënoi për «strehim kriminelësh», me 30 vjet burg, punë të detyruar, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, dhe humbjen e të drejtave qytetare e politike.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 377
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.