Lindi më 1893, në Devoll. Më 22 shtator 1993, me vendim nr. 208, Gjykata e Devollit vendosi njohjen e faktit të pushkatimit të D. D., "për motive politike", "spiunazh" dhe bashkëpunim me diversantët", më 31 dhjetor 1951.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.84-85
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.