Lindi më 20 tetor të vitit 1937, në Kukës. Më 11 tetor 1977, Gjykata e Rrethit të Tepelenës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër shtetit» dhe e dënoi me 7 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 581.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.