Lindi më 20 janar të vitit 1948, në qytetin e Tiranës. Më 7 prill 1967, Gjykata
e Qarkut të Tiranës e deklaroi fajtor për "tentativë arratisjeje jashtë shtetit", dhe e dënoi  me dhjetë vjet heqje lirie. Vendim u la në fuqi edhe nga Gjykata e Lartë.

Burimi: Vërtetim i gjendjes gjyqësore, nr. prot. 1.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.