Lindur në Mirditë më 1922. Arrestohet në vitin 1946 dhe dënohet 10 vjet vetëm sepse ishte nga dera e Gjon Markajve. Lirohet në vitin 1951 dhe internohet në Savër, Gradisht (Lushnjë) deri më 1990.

 

 

Burimi: Tomorr Aliko, Genocidi mbi elitën intelektuale të kombit shqiptar, 288
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.