Datëlindja: 1890. Vendbanimi: Rashë, Lezhë. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 29 gusht 1949. Dënuar: me jetë. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe ka furnizuar kriminelë të arratisur

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.