Lindi më 1882, në Mirditë. Më 16 gusht 1949, me vendim nr. 98, Gjykata e Lartë (Kolegji Ushtarak) e dënoi për "bashkëpunim me të arratisur" me vdekje, pushkatim, dhe humbjen e të drejtave përgjithmonë.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D 11. Fl. 425-426
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.