Datëlindja: 1911. Vendbanimi: Mure, Peshkopi. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 4 mars 1950. Dënuar: 10 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka strehuar dhe ka furnizuar kriminelët

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.