Lindi më 1935, në Reçan të Gostivarit. U arrestua më 18 prill 1972. Me vendim nr. 105, datë 6 tetor 1972, Gjykata e Rrethit të Tiranës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe për "moskallëzim krimi kundër shtetit" dhe e dënoi me 5 vjet burg. U lirua më 18 prill 1977

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 430
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.