Lindi më 1928, në Shijak, Durrës. Më 4 dhjetor 1978, me vendim nr. 515, Gjykata e Tiranës e shpalli fajtor për “agjitacion e propagandë kundër shtetit socialist, përvetësim të pronës socialiste dhe shpërdorim detyre“, dhe e dënoi me 10 vjet burg. Më 27 dhjetor 1979, iu zbrit një vit nga dënimi.

 

 

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.174
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.