Lindi më 1901, në Siqec, Vlorë. Më 25 tetor 1946, me vendim nr. 37, Gjykata Ushtarake Vlorë e dënoi të akuzuar si "armik i popullit, ka strehuar e furnizuar të arratisurit, ka qenë agjent i spiunazhit të Ballit Kombëtar", me 4 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe heqjen e të drejtave qytetare politike.

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 569
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.