Lindi më 1920, në Kukës. Më 22 shtator 1950, Gjykata ushtarake e Shkodrës e dënoi “për bashkëpunim me diverstantët“  , me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 4 vjet.

 

 

Burimi: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 2185-2186.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.