Lindi më 1912, në Mustafakoç,Tiranë. Komisioni i ngritur për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit me heqje lirie, të faktit të vdekjes së personit në burg pa qenë i dënuar dhe të pushkatuarve pa gjyq, vendosi, më 19 mars 1994, njohjen e «vuajtjes së dënimit për motive politike», prej 20 shkurt 1946 deri më 25 janar 1947.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.414-415.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.