Lindi në Qafë-Mali, më 1906. U vra në vitin 1951, nga forcat e ndjekjes e të sigurimit, në malin e Munellës. Trupin e tij të pajetë e tërhoqën zvarrë dhe e groposën në fshehtësi në cep të Urës, në Fushë Arrëz. Familja e tij u interrnua në kampin e Tepelenës.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 185
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.