Antikomunist.Lindi në fshatin Jeran të Bajzës së Kastratit. U vra më 21 janar të vitit 1945 në Bajzë, në përpjekje me forcat partizane.

 

Burimi: Dr. Luigj Martini, Prek Cali, Kelmendi dhe kel-mendasit, Shkodër, 2005, f. 24
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.