E arrestuan bashkë me vëllanë dhe Nazim Brahimin sepse shpërndanin trakte kundër pushtetit komunist. U dënua me 10 vjet burg për agjitacion dhe propagandë.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.