Lindi në Prishtinë, në vitin 1925. U arrestua më 15 mars 1945, dhe me vendim nr. 169, datë 30 tetor 1945, Gjykata Ushtarake e Qarkut të Beratit e deklaroi fajtor se «gjatë okupacionit të huaj ka qenë bashkuar me Ballin», dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, humbjen e të drejtës elektorale dhe konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme (të pjesës së tij).

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 151.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.