Lindi më 1925, në Vrakë të Shkodrës. Më 30 tetor 1951, me vendim nr. 216, Gjykata e Lezhës e deklaroi fajtor për "sabotim ekonomik" dhe e dënoi me 12 vjet burg, punë të detyruar, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës civile për 5 vjet kohë.

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 70, FL. 27
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.