Lindi më 1895 në Fier. Më 12 shtator 1945 me vendim nr 33, Gjykata Ushtarake e Fierit e deklaroi fajtor se: “ka marrë pjesë në organizatën Balli Kombëtar” dhe “ka vepruar në dëm të interesave të popullit. U dënua me vdekje dhe konfiskim të pasurisë. Me vendimin nr 272 (dy ditë më vonë) vendimi u aprovua edhe nga Gjykata e Lartë Ushtarake.

 

Burimi: AISKK, Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5/1, Faqe 811-812.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.