Lindi në Dukagjin, në vitin 1919. U arrestua më 27 maj 1945. Disa ditë më vonë, më 4 qershor të po atij viti, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi me njëzet vjet heqje lirie për “hapje parullash dhe dezertim“. U lirua më 27 gusht të vitit 1950.

 

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.