Lindi në Shkodër, më 3 prill 1902. U arrestua më 3 dhjetor 1944. Me vendim nr. 139, datë 14 korrik 1945, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi "armik të popullit" dhe "kriminel lufte" dhe e dënoi me vdekje, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajshme.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 428
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.