Lindur në Muselim, Shkodër. Për fshatarët e fshatit Muselim u zhvillua një gjyq i veçantë "me akuzën e mbështetjes dhe se kishin marrë pjesë në përgatitjen e sulmit të 9 shtatorit në bashkëpunim me Q. Rrojin, O. Haxhinë" etj. Dënimet nuk e kaluan masën me 3 vjet heqje lirie. Gjykata Ushtarake, me datë 18 dhjetor 1949, e dënoi Caf Dervishin me 2 vjet punë të detyruar.

 

Burimi: ISKK, Tiranë 2013, f. 281
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.