Lindi në vitin 1926, në Krujë. U internua dhe dëbua për arsye politike në Tepelenë e Lushnjë, prej 10 marsit të vitit 1949 deri më 31 dhjetor 1980.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 383
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.