Lindi më 1948. U dënua "për motive politike", dhe më 13 dhjetor 1993, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e dëbimit, nga rrethi i Vlorës, Kuç në rrethin e Tepelenës, Kamëz, Cërrik, prej muajit maj 1949 deri në maj 1956.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 320
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.