Bajraktar i Macukullit, Mat. Kur u vendos regjimi komunist, u arratis në mal sepse kërkohej si armik duke qenë që ishte përfaqësues i Legalitetit dhe kishte strehuar dhe bashkëpunuar me misionarët ushtarakë britanikë. U vra nga forcat komuniste. Familja u internua dhe vuajti përndjekjen deri në shembjen e diktaturës.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.