Lindi më 1905, në Homesh, Dibër. Më 5 gusht 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e dënoi për "krime kundër shtetit", me 5 vjet burg dhe humbjen e të drejtës politike baras me kohën e dënimit.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, Fl. 37-38
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.