Ishte 20 vjeç kur e arrestuan. E akuzuan se kishte ndihmuar luftëtarët antikomunistë në male duke u çuar ushqime dhe barna. U tortura brutalisht për 14 muaj deri sa mori tuberkulozin. Ndërroi jetë në 1949-ën.

Burimi: Premtimi i përmbushur, Gjon Sinishta, Fiorentia 2016
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.