Lindi më 13 prill të vitit 1880, në Gjirokastër. Më 8 prill 1945, Gjykata e Ushtarake e Gjirokastrës e deklaroi "kriminel lufte", dhe e dënoi me 15 vjet heqje lirie.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2013, D. 10, F. 102-103
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.