Lindi më 22 prill të vitit 1970, në Shkodër. Më 8 prill 1986, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për «tradhëti ndaj atdheut» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 611.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.