U arrestua kur ishte duke kryer shërbimin ushtarak, në moshën 19 vjeç. Akuzohej se kur ishte me leje, kishte fajësuar Ramiz Alinë për ushqimet e shpërndara me tollon dhe se kishte bërë disa shkarravina tendencioze në një fotografi të Ramiz Alisë.

U deklarua fajtor dhe duke qenë që veprimet e tij u vlerësuan se kishin të bënin me gjendjen psikologjike, u vendos dërgimi i tij në spital psikiatrik.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.