Lindi më 1900, në Sohodoll, Dibër. Është internuar dhe dëbuar "për çështje politike". Me vendim nr. 26, më 11 dhjetor 1993, Komisioni i krijuar për verifikimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ, ka vendosur njohjen e kohës së internimit, nga Dibra në Berat dhe Tepelenë, prej mars 1946 deri në nëntor 1953.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 131
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.