Ka shërbyer si kryetar i Degës së Brendshme në Peshkopi, kur kjo ishte e ndarë nga Sigurimi i Shtetit. Mban qëndrime të drejta pa u bashkuar me politikën persekutuese të regjimit. Arrestohet dhe dënohet me burgim.

Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.