Lindi më 1921 në Derjan, Mat. Më 31 maj 1963, me vendim nr. 75, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi "për agjitacion e propagandë, mos kallzim krimi kundër shtetit", me 9 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

Burimi: AISKK, F.1, V.2013, D.5/1, Fl.2448
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.