Lindur më 1921 në Shkodër. E vuajti dënimin në kampin e punës në Nartë të Vlorës, ku mori pjesë në bonifikimin e lagunës së Nartës, dhe ndërtimin e digës në vitin 1970 nga rreth 500-600 të burgosur. Lirohet nga burgu më 1971. Më 26 gusht 1964, me vendim nr. 53, Gjykata e Rrethit Tiranë e dënoi “për tradhëti ndaj atdheut”dhe “agjitacion e propagandë”, me 20 vjet burg dhe konfiskimin e pasurisë.

 

 

Burimi: At Zef Pllumi: Rrno vetëm për me tregue, sh.b. 55, Tiranë, 2006, f. 569; AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl.534-535
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.