Lindi më 1912, në Berat. Më 12 janar 1946, me vendim nr. 9, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi fajtor për «pjesmarrje në grupin e Ballit Kombëtar, ka zhvilluar lëvizje kundër luftës dhe agjitacion e propagandë kundër pushtetit populor», dhe e dënoi me 20 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 135.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.