Lindi në Gostivisht të Korçës, në vitin 1902. U arrestua më 2 shkurt 1946. Me vendim nr. 159, datë 5 korrik 1946, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroifajtor për "sabotim të luftës e të pushtetit popullor" dhe e dënoi me 8 vjet heqje lirie,konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme, si dhe humbjen e të drejtave civile baraz me kohën e ndëshkimit.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 326
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.