Lindi më 1949, në Vlorë. Më 10 qershor 1976, me vendim nr. 143, Gjykata Vlorë e dënoi për "krimin e agjitacionit dhe propagandës kundër pushtetit popullor", me 8 vjet burg. Më 20 shtator 1979, me vendim nr. 44, Gjykata Mirditë e dënoi për "agjitacion e propagandë kundër shtetit" me 10 vjet burg.

 

 

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, Fl.626-627
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.