Me dt. 30 korrik 1971, dhe trupi gjykues e dënoi Bardhok Marku me 18 vjet burg.

Burimi: https://kujto.al/historia-e-dom-shtejfnit-e-pushkatuan-sepse-pagezoi-te-sapolindurin/
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.