Lindi në Shkodër, në vitin 1927. Me vendim nr. 51, datë 11 gusht 1954, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut", dhe e dënoi me 12 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2016), 97
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.