Lindi në Tiranë, në vitin 1898. Me vendim nr. 136, datë 26 korrik 1948, Gjykata Ushtarake Tiranë e deklaroi fajtor për «strehim kriminelësh» dhe e dënoi me 1 vit privim lirie.

 

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 231.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.