Lindi më 1908, në Kaninë të Vlorës. Më 11 qershor 1945, me vendim nr. 41, Gjykata Ushtarake e Vlorës e deklaroi fajtor si «anëtar të organizatës tradhtare të Ballit Kombëtar» dhe e dënoi me 30 vjet burg, konfiskim të pasurisë, punë të detyruar dhe humbjen e të drejtave politike.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 44/1, FL. 53-54.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.