Lindi në vitin 1932, në fshatin Qerret të Pukës. Më 18 tetor 1951, me vendim nr. 60, Gjykata Ushtarake e Durrësit e deklaroi fajtor "për agjitacion e propagandë" dhe e dënoi me 9 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 2 vjet kohë dënim i kombinuar.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 182
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.