Datëlindja: 1922. Vendbanimi: Trunë, Kukës. Shtresa: fshatare e varfër. Data e arrestimit: 2 maj 1949. Dënuar: 7 vite. Zbritje dënimi: nuk ka. Akuza: ka marrë pjesë në një grup dhe për arratisje në Jugosllavi

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.