Lindi më 1926, me vendbanim në Zall-kali, Peshkopi. Shtresa e varfër. Arrestohet më 2 qershor 1948 duke u dënuar me 7 vjet. Akuzohet se ka strehuar dhe furnizuar kriminelë të arratisur

Burimi: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.