Lindi më 1928, në Poroçan, Gramsh. Arrestuar më 4 janar 1981. Më 23 prill 1981, Gjykata e Gramshit e dënoi «agjitacion e propagandë kundër Partisë dhe pushtetit popullor», me 10 vjet burg. Liruar më 26 janar 1988.

Burimi: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 22, FL. 262, 648-649.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.