Lindi në Ersekë, në vitin 1900. U arrestua më 4 janar 1961, dhe me vendim nr. 24, datë 22 shtator 1961, Gjykata e Qarkut të Korçës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 6 vjet heqje lirie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet kohë.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 180
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.