Lindi më 1908, në Peshkopi. Më 23 dhjetor 1956, me vendim nr. 184, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi "për agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor", me 7 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 2 vjet.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 231
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.