Lindi më 1980, në Kolonjë. Më 28 korrik 1960, Gjykata Ushtarake e Tiranës e dënoi për “tentativë për t’u arratisur” me 20 vjet burg, konfiskimin e pasurisë dhe humbjen e të drejtave elektorale për 4 vjet.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 22, fl. 813-814.

Burimi: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 22, fl. 813-814.
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.