Lindi në Kolonjë, në vitin 1898. Me vendim nr. 5, datë 5 shtator 1945, Gjykata Ushtarake e Kolonjës e deklaroi «kriminel lufte» dhe e dënoi me vdekje, konfiskimin e pasurisë së luajtshme dhe të paluajtshme, si dhe humbjen e të drejtave elektorale.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2015),452
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.