Lindi në Korçë, në vitin 1925. Me vendim nr. 8, datë 27 tetor 1945, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi fajtor për "bashkëpunim me organet tradhëtare të Ballit Kombëtar" dhe e dënoi me vdekje, si dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme (të pjesës së tij). U ekzekutua më 25 nëntor 1945.

Burimi: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 409
Ju lutem, plotesoni fushat e kerkuara.
Mbyll formen

Ju lutem zgjidhni imazhin qe do te ngarkoni.